Messi s-a accidentat la revenirea la naţională şi va rata următoarea partidă a Argentinei

Atacantul Lionel Messi, în vârstă de 29 de ani, s-a accidentat, vineri, în meciul care a marcat revenirea sa la echipa naţională, scor 1-0 cu Uruguay, şi va rata următoarea partidă a Argentinei în preliminariile Campionatului Mondial.

326 afișări
Imaginea articolului Messi s-a accidentat la revenirea la naţională şi va rata următoarea partidă a Argentinei

Messi s-a accidentat la revenirea la naţională şi va rata următoarea partidă a Argentinei

Singurul gol al meciului Argentina - Uruguay a fost înscris chiar de Lionel Messi, în minutul 43, cu un şut din afara careului de 16 metri. La finalul confruntării, însă, fotbalistul de la FC Barcelona a acuzat dureri la muşchii inghinali, iar selecţionerul Eduardo Bauza a decis să nu îl folosească în partida de miercuri cu Venezuela. "Messi nu va putea să joace. Trebuie să îl protejăm, aşa că nu vrem să ne asumăm riscuri", a afirmat Bauza, citat de BBC.

Golul marcat în meciul cu Uruguay a fost cel de-al 56 reuşit de Messi în 114 meciuri jucate la prima reprezentativă din Argentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici