Messi şi-a donat ghetele pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

  • Lionel Messi şi-a donat ghetele cu care a înscris al 644 gol pentru Barcelona
  • Banii obţinuţi pe încăltăminte vor fi donaţi familiilor cu copii bolnavi de cancer
  • Messi este ambasador UNICEF şi are propria fundaţie care ajută diverse cauze
121 afișări
Imaginea articolului Messi şi-a donat ghetele pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Messi şi-a donat ghetele pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Leo Messi şi-a donat ghetele cu care a bătut recordul mondial al lui Pele, înscriind al 644 gol pentru un singur club, Barcelona. VO

Încălţămintea este acum la Muzeul de Artă din Catalonia, unde va sta pentru o lună. După această perioadă va fi organizată o licitaţie, iar banii strânşi vor fi donaţi familiilor cu copii bolnavi de cancer.

Messi este un obişnuit al actelor de caritate. Fiind ambasador UNICEF, a colaborat cu această organizaţie pentru ajutarea copiilor din Siria. Douăzeci de clase au fost instalate în oraşele afectate de război, iar 1600 de copii au putut merge din nou la şcoală.

De asemenea, la începutul pandemiei, el a ajutat spitalele din Barcelona cu bani. Fundaţia lui şi-a unit forţele cu fundaţia Jose Carreras în campania “Niciun copil cu leucemie”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici