Mihai Popescu: Mi-am dorit foarte mult să revin cu încredere, să apăr bine

Portarul echipei HCM Constanţa, Mihai Popescu, a declarat joi, după prima victorie din grupa B a Ligii Campionilor (22-17 cu Celje), că şi-a dorit enorm să revină cu încredere în poartă, după o perioadă de accidentări.

193 afișări
Imaginea articolului Mihai Popescu: Mi-am dorit foarte mult să revin cu încredere, să apăr bine

Mihai Popescu: Mi-am dorit foarte mult să revin cu încredere, să apăr bine (Imagine: Alexandru Solomon - MediafaxFoto)

Mihai Popescu a avut 18 intervenţii în meciul cu Celje, primul câştigat de HCM Constanţa, în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Popescu a fost cel mai bun jucător al campioanei României, iar la final s-a arătat încrezător în echipa sa.

"A fost un meci extraordinar. Mi-am dorit foarte mult să revin cu încredere, să apăr bine, după o perioadă îndelungată de accidentări. M-au ajutat şi colegii şi le mulţumesc. Sper să jucăm la fel de bine şi în continuare. Avem o grupă foarte complicată, dar credem în şansele noastre. Sper să nu mai facem greşeli. Sunt optimist şi la fiecare meci vom juca la victorie", a declarat Mihai Popescu, la finalul partidei, la DigiSport.

La rândul său, extrema George Buricea a declarat că meciul a fost foarte dificil. "A fost foarte greu, dar orice meci din Liga Campionilor e aşa. La acest nivel toate echipele joacă foarte bine. Avem o grupă extrem de grea, iar cu excepţia celor de la Kiel şi Veszprem, restul echipelor se bat. Suedezii au bătut Atletico, care învinsese pe Celje, iar acum noi am bătut Celje. Mă gândeam înaintea meciului ce repede a trecut timpul, cum am ajuns la 100 de meciuri în cupe europene şi ce frumos ar fi ca acest al 100-lea meci să fie o victorie. Şi, am reuşit! Vom încerca să obţinem puncte şi cu Atletico Madrid, vom da tot ce vom putea", a afirmat Buricea.

Campioana la handbal masculin HCM Constanţa a învins, joi, la Buzău, în cea de-a patra partidă din grupa B a Ligii Campionilor, formaţia slovenă Celje, scor 22-17 (10-5).

Jucătorii de la HCM au înregistrat anterior trei eşecuri, cu IK Savehof, scor 31-35, MKB Veszprem, 27-37 şi THW Kiel, 14-35.

După patru etape, HCM Constanţa a egalat la puncte pe Celje şi pe Atletico Madrid, câte 2, iar cele trei echipe împart locurile 4-6.

Programul meciurilor următoare în grupa B, pentru HCM Constanţa: HCM Constanţa-Atletico Madrid (15 noiembrie), Atletico-HCM Constanţa (25 noiembrie), HCM Constanţa-IK Savehof (29 noiembrie), MKB Veszprem-HCM Constanţa (9 februarie 2013), Celje-HCM Constanţa (16 februarie), HCM Constanţa-THW Kiel (20 februarie).

Primele patru clasate din fiecare dintre cele patru grupe se vor califica în faza optimilor de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici