Mijlocaşul central Damjan Djokovic a semnat pentru Rapid Bucureşti

Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an şi jumătate, anunţă clubul de fotbal.

203 afișări
Imaginea articolului Mijlocaşul central Damjan Djokovic a semnat pentru Rapid Bucureşti

Sursa foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

„Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an şi jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărţit în această iarnă de FCSB”, potrivit unui comunicat de presă.

Damjan şi-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior şi Sparta Rotterdam.

În cariera de senior, croatul şi-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor şi Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reuşind patru goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948.

Noul jucător al Rapidului a câştigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), şi o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019).

Damjan Djokovic s-a născut în 1990 în Zagreb, Croaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici