Minune în tenis: Irina Begu a pierdut un meci în care a câştigat 10 game-uri la rând

Meci dramatic disputat joi noapte, în turul 3 (optimile de finală), pe zgura de la Charleston, între americana Jessica Pegula, favorita 1, şi românca Irina-Camelia Begu, favorita 15.

1137 afișări
Imaginea articolului Minune în tenis: Irina Begu a pierdut un meci în care a câştigat 10 game-uri la rând

Minune în tenis: Irina Begu a pierdut un meci în care a câştigat 10 game-uri la rând

Pegula, 29 de ani şi locul 3 WTA, s-a impus în 3 seturi, scor 7-5, 4-6, 6-4, după un meci de două ore şi jumătate.

Confruntarea a avut o derulare incredibilă. Sportiva din SUA a condus cu 7-5, 4-0 şi se îndrepta spre un succes facil.

Begu, 32 de ani şi 37 WTA, a revenit miraculos şi, cu 10 game-uri câştigate la rând, a egalat situaţia la seturi şi a ajuns să conducă ea cu 4-0, în manşa decisivă. 

Dar, Pegula s-a trezit şi a revenit nesperat în joc: a întors din nou soarta partidei în favoarea sa, realizând 6 game-uri consecutive.

Înainte de acest duel, scorul jocurilor directe era 1-1, Pegula impunându-se pe zgură, iar Begu - pe hard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
begu,
castigare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici