Mircea Lucescu ar putea antrena echipa Lazio Roma

Tehnicianul Mircea Lucescu, câştigător al Cupei UEFA în acest sezon cu echipa Şahtior Doneţk, se află pe lista preşedintelui clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, pentru preluarea funcţiei de antrenor principal, informează site-ul goal.com.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu ar putea antrena echipa Lazio Roma

Antrenorul Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lucescu se află în pole-position pentru a prelua pe Lazio. Lucescu a fost în Italia la sfârşitul săptămânii, a asistat la meciul Empoli - Brescia, şi probabil a fost contactat de Lotito. Românul va trebui să-şi rezolve problemele cu Şahtior, dar situaţia se poate debloca în orice moment", a scris sursa citată.

Pe lista preşedintelui Claudio Lotito se mai află antrenorii Davide Ballardini şi Massimiliano Allegri.

Lazio, club la care este legitimat şi fundaşul Ştefan Radu, se va despărţi de tehnicianul Delio Rossi, acesta urmând să susţină o ultimă conferinţă de presă astăzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici