Mircea Lucescu: Real Madrid este favorită în partida cu FC Barcelona

Mircea Lucescu este de părere că Real Madrid este favorită în partida cu FC Barcelona, din manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, însă a precizat că şi-ar dori ca gruparea catalană să se impună.

25 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Real Madrid este favorită în partida cu FC Barcelona

Mircea Lucescu: Real Madrid este favorită în partida cu FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Real Madrid trece printr-un moment extraordinar după meciul din campionat. Real are jucători de mare valoare, cumpăraţi cu bani foarte grei. Barcelona îşi construieşte echipa prin propriile mijloace, pe când Real se bazează pe foarte mulţi bani. Real are prima şansă, dar mi-aş dori ca Barcelona să câştige pentru tot ceea ce a arătat până acum. Dacă ei ar câştiga, atunci ar creşte şi valoarea Şahtiorului", a subliniat Lucescu la Gsp Tv, care nu crede că antrenorul Josep Guardiola va părăsi gruparea catalană la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici