Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au purtat câte un drapel al României la Istanbul

Antrenorul Mircea Lucescu şi fundaşul Răzvan Raţ au purtat câte un drapel al României cu ocazia ceremoniei în care au primit trofeul Cupei UEFA, miercuri seară, la Istanbul, după finala câştigată cu Şahtior Doneţk în faţa germanilor de la Werder Bremen.

22 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au purtat câte un drapel al României la Istanbul

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu

Jucătorii echipei Şahtior Doneţk şi oficialii grupării ucrainene au primit medaliile şi trofeul pentru câştigarea finalei Cupei UEFA din mâinile preşedintelui forului continental, Michel Platini.

Antrenorul Mircea Lucescu şi jucătorii formaţiei Şahtior au fost felicitaţi şi de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, prezent la tribuna oficială a stadionului Şukru Saracoglu din Istanbul.

După primirea trofeului, jucătorii şi oficialii echipei ucrainene au coborât pe peluza arenei din Istanbul, pentru poza oficială şi pentru a arăta trofeul fanilor care au asistat la finala Cupei UEFA. Pe peluză a fost prezent şi patronul clubului Şahtior, Rinat Ahmetov, care l-a felicitat şi s-a fotografiat cu Mircea Lucescu.

La meciul disputat la Istanbul a fost prezent şi selecţionerul României, Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu, precum şi soţia antrenorului.

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Cupa UEFA, învingând, miercuri, după prelungiri, scor 2-1 (1-1, 1-1), formaţia germană Werder Bremen, în finala disputată pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici