Mircea Sandu către arbitri: Cine nu îşi vede de treabă să ne lase

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a ameninţat că cei care care vor reprezenta alte interese decât cele ale regulilor jocurilor, vor fi excluşi din arbitraj.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Sandu către arbitri: Cine nu îşi vede de treabă să ne lase

Mircea Sandu către arbitri: Cine nu îşi vede de treabă să ne lase

"Să vă fie clar că atâta timp cât aveţi sigla FRF sau FIFA în piept, nimeni nu acceptă să reprezentaţi alte interese decât cele ale jocurilor. Pentru ultima oară atrag atenţia arbitrilor că sigla FRF trebuie să o respectaţi. Ne-am săturat să mai fim beşteliţi pe greşelile dumneavoastră. Greşiţi, plătiţi. Dacă ai făcut trei meciuri praf, du-te tată şi apucă-te de altceva, înseamnă că nu eşti predispus să faci meseria asta. Concluzia este că cine nu îşi vede de treabă să ne lase", a declarat Mircea Sandu, luni, cu ocazia deschiderii cursului de instruire al arbitrilor şi arbitrilor asistenţi din lotul A.

Preşedintele FRF le-a recomandat arbitrilor prezenţi la curs să îşi închidă telefoanele cu o zi înainte de meci şi să le deschidă abia după terminarea acestora. "Vă mai recomand ceva. Uitaţi de telefoane. Cu o zi înainte de meci vorbeşti cu soţia şi copilul şi îl deschideţi după meci, că altfel vă sună conducătorii, vă mai sună un prieten, la pauza meciului sunaţi să vedeţi dacă aţi greşit şi veţi fi influenţaţi", a adăugat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici