Mirel Rădoi a schimbat echipa în fotbalul arab. A sărit la un salariu anual de 2,5 milioane de dolari

Fostul selecţioner al României a fost prezentat astăzi oficial la Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite).

358 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi a schimbat echipa în fotbalul arab. A sărit la un salariu anual de 2,5 milioane de dolari

Mirel Rădoi, în straie noi

Potrivit  Al-Jazira, Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu formaţia din Emiratele Arabe Unite. În acest moment, noua formaţie a antrenorului român ocupă locul 6 în clasament şi are 20 de puncte acumulate în 12 meciuri jucate.

Al-Jazira, formaţie pentru care a evoluat în sezonul trecut Florin Tănase, a fost condusă până acum de Frank de Boer, însă tehnicianul olandez a fost demis din cauza rezultatelor modeste.

Rădoi a plecat peste noapte de la Al-Bataeh, disputând 14 jocuri. În mandatul său, Al-Bataeh a obţinut 4 victorii, 4 remize şi 6 eşecuri şi ocupă locul 7 în momentul de faţă în clasament.

La noua echipă, antrenorul român va avea un salariu de aproximativ 2.5 milioane de dolari anual.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici