Mirel Rădoi, fostul antrenor și jucător al Stelei: Cosmin Olăroiu e dorit la naționala Chinei

Mirel Rădoi, fostul antrenor și căpitan al Stelei, a dezvăluit, joi, faptul că fostul său antrenor de la Steaua, Cosmin Olăroiu (46 de ani), are ofertă să antreneze prima reprezentativă a Chinei, dar și o echipă de club din aceeași țară.

4 afișări

Câştigător a nu mai puţin de 12 trofee în cei nouă ani petrecuţi în Golf, Cosmin Olăroiu a anunţat că e gata să plece de la Al Ahli Dubai, echipa pe care o antrenează din 2013. "Nu sunt jucăria nimănui" spunea Olătoiu în urmă cu câteva zile, atunci când anunţa că vrea să-şi încheie conturile cu Al Ahli, după ce şeicii i-ar fi reproşat pierderea finalei Ligii Campionilor Asiei.

Chiar dacă Abdullah Al Naboodah, preşedintele clubului, este convins că românul va rămâne în Emirate şi sezonul viitor, Mirel Rădoi a spus că Olăroiu are oferte foarte tentante din China. Fostul fundaş al Stelei a dezvăluit că antrenorul e dorit la naţionala Chinei, dar şi la o echipă de club din această ţară: "Dacă Oli pleacă în China, nu mă mai duc după el. Are variantă şi echipa naţională a Chinei, şi ofertă de la un club din China. Eu nu-l văd selecţioner, nu-l văd în birou, îl văd în iarbă, la antrenamente", a spus Rădoi la Dolce Sport.

De la plecarea sa în zona Golfului, Cosmin Olăroiu a câștigat nu mai puțin de 12 trofee cu cele patru echipe pe care le-a antrenat. Cinci titluri de campion (unul cu Al Hilal, două cu Al Ain, două cu Al Ahli), două Cupe ale Coroanei Prinţului (ambele cu Al Hilal), o Cupă Qatari Stars (cu Al Sadd), trei Supercupe în Emiratele Arabe Unite (Două cu Al Ahli, una cu Al Ain) și o Cupă a Ligii Emiratelor Arabe Unite (cu Ah Ahli).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici