Mititelu: Nu voi vinde nicun jucător

Preşedintele executiv al clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că nu va vinde niciun jucător, deşi a avut câteva oferte bune pentru Mircea Bornescu, Florin Costea, Dorel Stoica şi Julius Wobay.

10 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu voi vinde nicun jucător

Mititelu: Nu voi vinde nicun jucător (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mă interesează niciuna dintre oferte. Vă spun că erau foarte bune, dar am spus că nu dau nicun jucător şi mă ţin de cuvânt. Cât despre achiziţii, vă spun că nu ştiu dacă aducem pe cineva, chiar dacă aveam voie să transferăm. Avem mulţi jucători, care cu siguranţă vor face furori mai mult decât mulţi dintre cei aduşi pe bani grei în această vară de alte echipe. Jucătorii care au venit în România erau cunoscuţi, auzise cineva de ei? Eu cred că sunt umflaţi. Chiar dacă unii dintre ei sunt buni, au nevoie de câteva luni să se acomodeze, nu poţi conta imediat pe ei", a afirmat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici