Momente de necrezut la Cupa Africii. Arbitrul a fluierat finalul meciului de două ori înaintea minutului 90

  • În cadrul turneului final găzduit de Camerun, la meciul dintre Tunisia şi Mali, arbitrul a fluierat finalul partidei de două ori înaintea celor 90 de minute regulamentare.
  • Arbitrul a mai fost suspendat în 2018 pe fondul unor acuzaţii de corupţie.
2408 afișări
Imaginea articolului Momente de necrezut la Cupa Africii. Arbitrul a fluierat finalul meciului de două ori înaintea minutului 90

Sursa foto: Twitter

La Cupa Africii pe Naţiuni, turneu găzduit de Camerun, a avut loc un moment ce rar se poate vedea în fotbal. Arbitrul a fluierat finalul meciului dintre Tunisia şi Mali înaintea celor 90 de minute regulamentare.

Când Mali conducea cu 1-0 arbitrul a decis să dea fluierul final în minutul 85:10. Apoi a dat restart meciului. Un minut mai târziu, jucătorul El Bilal Toure de la Mali primeşte cartonaşul roşu.

Apoi a avut loc intervenţia VAR care a spus că fotbalistul nu merita cartonaşul roşu, dar arbitrul a decis să nu ţină cont de arbitrii din camera VAR.

În minutul 89:50, arbitrul Janny Sikazwe suflă din nou fluierul final. Arbitrul internaţional din Zambia a mai fost suspendat în 2018 pe fondul unor acuzaţii de corupţie, potrivit Daily Mail.

Confederaţia Africană de Fotbal a întrerupt conferinţa de presă de după meci pentru ca cele două naţionale să se întoarcă pe teren şi să joace ultimele trei minute, dar jucătorii Tunisiei au refuzat.

Mondher Kebaier, selecţionerul Tunisiei, a calificat acţiunile arbitrului „inexplicabile”, adăugând: „A suflat fluierul final şi ne-a cerut să mergem la vestiare, aşa că jucătorii erau în băile lor de gheaţă şi apoi ne-a cerut să revenim afară. În 30 de ani de carieră, nu am mai văzut aşa ceva”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici