Moratti i-a dat asigurări lui Băsescu că îi va prelungi contractul lui Chivu la Inter

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit miercuri, la Cotroceni, pe patronul Internazionale Milano, Massimo Moratti, care i-a dat şefului statului un tricou al echipei italiene cu inscripţia "Băsescu - 51", aluzie la anul naşterii acestuia, şi l-a asigurat că acordul lui Chivu va fi prelungit.

244 afișări
Imaginea articolului Moratti i-a dat asigurări lui Băsescu că îi va prelungi contractul lui Chivu la Inter

Moratti i-a dat asigurări lui Băsescu că îi va prelungi contractul lui Chivu la Inter (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cum e cu Chivu? Îi veţi prelungi contractul?", l-a întrebat Traian Băsescu pe Massimo Moratti după ce l-a salutat.

Răspunsul preşedintelui Internazionale Milano a fost afirmativ.

"Oh, bine", a exclamat râzând şeful statului.

El a primit din partea lui Moratti un tricou al echipei de fotbal Internazionale Milano, pe care scrie "Băsescu" şi "51".

Traian Băsescu i-a mulţumit lui Massimo Moratti, preşedinte al companiei Saras S.p.A şi al clubului Internazionale Milano, pentru investiţiile companiei în ţara noastră.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru investiţiile pe care le faceţi în România. Suntem foarte impresionaţi de ce faceţi în domeniul energiei electrice şi sperăm că vă veţi extinde afacerile", a spus Băsescu.

La rândul său, Massimo Moratti a afirmat că va continua investiţiile în domeniul electricităţii, dar şi că va activa în domeniul organizaţiilor non-profit, pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici