Moroşanu: O să-l sfărâm pe turcul Gulsari!

Luptătorul ieşean de K1 Cătălin Moroşanu a declarat, miercuri, că îl va sfărâma pe adversarul său din Gala de la Budapesta, sportivul turc Musab Gulsari.

48 afișări
Imaginea articolului Moroşanu: O să-l sfărâm pe turcul Gulsari!

Moroşanu: O să-l sfărâm pe turcul Gulsari! (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu nimic despre acest turc, dar mă aştept să fie un adversar pe măsura mea. La ultima gală disputată în Ungaria, l-am învins pe Erhan Deniz după o repriză de prelungiri, acum nu cred că va mai fi cazul... Sper ca toţi românii să fie alături de mine la acest meci, dar mai ales alături de Sebastian Ciobanu, care va lupta în «piramida» din Ungaria", a spus Cătălin Moroşanu.

Sebastian Ciobanu, celălalt sportiv ieşean care va lupta în Gala K1 Budapesta, a spus că speră să facă o figură frumoasă şi să cucerească trofeul pus în joc. "Este o premieră pentru mine să lupt într-o «piramidă», dar sper că voi face faţă şi voi reuşi să mă întorc victorios. Oricum, vreau să vă asigur că voi reprezenta cu cinste România la această competiţie", a spus Ciobanu.

Antrenorul celor doi sportivi de la CS Scorpions Cotnari Iaşi, Mihai Constantin, a precizat că Sebastian Ciobanu are şansa de a ajunge la o gală de selecţie în Japonia.

"Sebastian va avea meciuri foarte grele în «piramidă», dar dacă va câştiga, va avea şansa să meargă la o gală de selecţie în Japonia. În ceea ce-l priveşte pe Cătălin Moroşanu, acesta dacă îl va învinge pe turcul Musab Gulsari, ar putea lupta cu Stefan Leko, la sfârşitul lunii aprilie, la Gala K1 Croaţia", a anunţat Constantin.

Programul "piramidei" din cadrul Galei K1 Budapesta este următorul:

Janos Asztalos (Ungaria) – Szabolcs Balogh (Ungaria);

Mirko Kulacsik (Ungaria) – Tibor Nagy (Ungaria);

Sebastian Ciobanu (România) – Daniel Torok (Ungaria);

Roman Kleibl (Cehia) – Adam Veres (Ungaria);

Joachim Thomas (Franţa) – Mladen Brestovac (Croaţia);

Mounir Zekhnini (Olanda) – Mate Zentai (Ungaria);

Csaba Gyorfi (Ungaria) – Viktor Pethes (Ungaria);

Voros Roland (Ungaria) – Toth Gabor (Ungaria).

Citeşte şi:

Moroşanu l-a învins pe Goodridge la gala Local Kombat

Cătălin Moroşanu l-a învins pe Kemayo

Moroşanu a fost învins de Freddy Kemayo la Gala de la Amsterdam

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici