Motivată să revină la forma care a consacrat-o. Simona Halep se antrenează puternic la sala de forţă

Simona Halep şi-a reluat pregătirile cu două săptămâni înaintea turneului de la Indian Wells. Românca doreşte să revină la forma de la începutul sezonului, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme fizice în ultima lună, scrie prosport.ro.

473 afișări
Imaginea articolului Motivată să revină la forma care a consacrat-o. Simona Halep se antrenează puternic la sala de forţă

Motivată să revină la forma care a consacrat-o. Simona Halep se antrenează puternic la sala de forţă

Halep vrea să se pună la punct cu pregătirea fizică, aşa că a început antrenamentele în sala de forţă. Simona îşi lucrează corpul la Stejarii Country Club, iar muzica o motivează să muncească din greu.

Simona trebuia să joace la turneul de la Dubai în această săptămână, însă a declarat forfait după ce s-a accidentat la picior. 

Citiţi mai multe pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici