Motivul pentru care jucătorii echipei Inter vor purta tricouri inscripţionate în limba chineză, în meciul cu Bologna

Formaţia Inter Milano va purta, în etapa cu numărul 22, din Serie A, tricouri personalizate. În premieră, băieţii tehnicianului Luciano Spalletti vor avea echipamentele inscripţionate cu numele acestora în limba chineză.

944 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care jucătorii echipei Inter vor purta tricouri inscripţionate în limba chineză, în meciul cu Bologna

Motivul pentru care jucătorii echipei Inter vor purta tricouri inscripţionate în limba chineză, în meciul cu Bologna

Potrivit comunicatului oficial al clubului nerazzurro, formaţia Inter dedică partida de duminică, în faţa celor de la Bologna, sărbătoririi noului an chinezesc, anul Porcului, care va începe marţi, 5 februarie.

"Acest eveniment unic din campionatul din Italia face parte dintr-o serie de mesaje şi momente, dedicate fanilor din China: pe LED-urile de pe marginea terenului de joc, în timpul meciului (n.red. - cu Bologna) vor fi mesaje de felicitări trimise de fanii chinezi prin intermediul Weibo, în timp ce în următoarele zile vor fi publicate filmuleţe - unele exclusive pentru reţelele sociale din China - avându-i ca protagonişti pe Milan Skriniar, Radja Nainggolan, Keita Balde şi Matteo Politano.

Surprizele pentru suporteri nu se termină aici, cu doar câteva ore înaintea startului partidei Inter - Bologna, în magazinul Inter de la stadionul San Siro sau pe pagina inter.it, fanii vor putea să îşi personalizeze tricourile de casă ale echipei "Home 2018/2019" cu numele jucătorilor în limba chineză: Mauro Icardi, Lautaro Martinez e Radja Nainggolan. Acestea vor fi în ediţie limitată", se arată în comunicatul publicat de clubul Inter Milano.

Inter Milano ocupă locul al treilea în campionat, cu 40 de puncte, la opt puncte de a doua clasată, Napoli, şi cu cinci puncte peste echipa de pe poziţia a patra, AC Milan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici