Munteanu: Am pierdut două puncte pe naivitate şi lipsă de concentrare

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a pierdut pierdut două puncte "pe naivitate şi lipsă de concentrare" în partida cu FC Timişoara, încheiată la egalitate, scor 3-3 (2-0).

14 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Am pierdut două puncte pe naivitate şi lipsă de concentrare

Munteanu: Am pierdut două puncte pe naivitate şi lipsă de concentrare (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă aş fi fost la fel de supărat după o înfrângere cum sunt acum, după acest egal. Am pierdut două puncte pe naivitate şi lipsă de concentrare. Am făcut un joc foarte bun, puteam marca şi după ce aveam 3-1, meritam victoria. Sunt foarte, foarte dezamăgit", a declarat Munteanu.

Oţelul Galaţi a remizat, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, scor 3-3 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a Ligii I, în care gălăţenii au condus până în minutul 90, golurile fiind marcate de Axente, în minutele 24 şi 43, Ibeh '55, pentru gazde, respectiv Chiacu '51, Magera '82, Luchin '90, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici