Mureşan spune că va fi nevoie din nou de arbitri străini în Liga I

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că va fi nevoie din nou de arbitri străini în Liga I, ţinând cont de ce s-a întâmplat la meciurile de vineri din prima etapă.

5 afișări
Imaginea articolului Mureşan spune că va fi nevoie din nou de arbitri străini în Liga I

Mureşan spune că va fi nevoie din nou de arbitri străini în Liga I

"Am avut dreptate când am spus că nu va fi un campionat corect. Se vede din prima etapă. Au fost greşeli de arbitraj la meciul Steaua - Ceahlăul. Dacă cei mai buni arbitri greşesc, atunci este o problemă mare. Va trebui să cerem din nou arbitri străini", a declarat Iuliu Mureşan.

Acesta a lăudat prestaţia lui Kovacs Istvan la meciul din Supercupa României, dintre Dinamo şi Rapid, dar a spus că Liga I nu se poate baza numai pe arbitri de 20-25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici