Mutu a bătut un ospătar într-un local din Florenţa

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale, informează agenţia Ansa.

183 afișări
Imaginea articolului Mutu a bătut un ospătar într-un local din Florenţa

Mutu a bătut un ospătar într-un local din Florenţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Mutu l-a lovit cu pumnul în faţă pe ospătar, un sârb în vârstă de 28 de ani, care a suferit o fractură de piramidă nazală şi este internat în spitalul Santa Maria Nuova.

Conform martorilor, în jurul orei 05.00 Mutu a cerut ca lui şi altor doi prieteni să li se mai aducă o sticlă cu băutură, iar apoi cei trei s-au ridicat şi au vrut să plece. Ospătarul i-a oprit, cerându-le să achite consumaţia, dar Mutu a replicat că are cont deschis la proprietarul clubului. Acesta din urmă a intervenit pentru a clarifica situaţia, dar fotbalistul român i-a adresat cuvinte jignitoare ospătarului, care a răspuns la fel. Atunci, Mutu l-a lovit cu pumnul pe ospătar şi după ce acesta a căzut, a continuat să îl lovească în piept.

În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Ospătarul încă nu a depus plângere împotriva fotbalistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici