Mutu a publicat pe Facebook o poză în care Piţurcă apare cu chipul lui Mr. Bean. Chiricheş: Poate că e puţin frustrat. Reacţia selecţionerului naţionalei

Fundaşul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, consideră că atacantul Adrian Mutu este puţin frustrat deoarece nu se află în lotul pentru partidele cu Grecia şi de aceea l-a ironizat pe selecţionerul Victor Piţurcă, pe care l-a comparat cu personajul Mr. Bean.

1797 afișări
Imaginea articolului Mutu a publicat pe Facebook o poză în care Piţurcă apare cu chipul lui Mr. Bean. Chiricheş: Poate că e puţin frustrat. Reacţia selecţionerului naţionalei

Mutu a publicat pe Facebook o poză în care Piţurcă apare cu chipul lui Mr. Bean. Chiricheş: Poate că e puţin frustrat. Reacţia selecţionerului naţionalei (Imagine: Facebook)

"Nu mă aşteptam ca Adi să nu fie alături de noi să ne susţină. Poate că e puţin frustrat că nu a fost şi el lângă noi. E problema lui şi nu vreau să o comentez. Nu cred că printr-un photoshop poţi destinde atmosfera", a declarat, într-o conferinţă de presă, Chiricheş.

La rândul său, Victor Piţurcă a refuzat să vorbească despre gestul lui Adrian Mutu. "Vreau să vorbim de meciul de mâine seară", a răspuns Piţurcă.

Mutu a postat, pe o reţea de socializare, o fotografie a selecţionerului Victor Piţurcă, al cărui chip fusese înlocuit cu al actorului britanic Rowan Atkinson, care îl interpretează pe Mr. Bean. El a precizat că această fotografie i s-a părut "simpatică" şi că a dorit să destindă atmosfera.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou '14, '66 şi Salpingidis '20. Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri. În cazul în care România va câştiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici