Mutu şi-a cumpărat casă la Florenţa

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, şi-a cumpărat o proprietate de 300 de metri pătraţi la Florenţa, cu grădină, piscină şi garaj, informează cotidianul La Nazione.

27 afișări
Imaginea articolului Mutu şi-a cumpărat casă la Florenţa

Mutu şi-a cumpărat casă la Florenţa (Imagine: Mediafax Foto)

Sursa citată notează că achiziţionarea acestui imobil, foarte aproape de centrul de pregătire al formaţiei Fiorentina, arată că internaţionalul român nu ar dori să plece de la gruparea italiană, deşi s-a zvonit că echipele Real Madrid, Bayern Munchen şi AC Milan ar fi interesate de transferul său.

De asemenea, La Nazione prezintă şi cazul fostului atacant al Fiorentinei, Luca Toni, care după ce şi-a cumpărat o casă în Florenţa s-a transferat la Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici