Mutu: Timpul liber îl petrec respectând regulile impuse de meseria pe care o fac

Internaţionalul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării din Florenţa, că timpul pe care îl petrece în afara fotbalului îl gestionează "respectând regulile impuse de meseria pe care o face".

134 afișări
Imaginea articolului Mutu: Timpul liber îl petrec respectând regulile impuse de meseria pe care o fac

Mutu: Timpul liber îl petrec respectând regulile impuse de meseria pe care o fac (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Agentul meu Victor Becali a luat legătura cu Răzvan Lucescu, selecţionerul României, de la care a primit asigurări că declaraţiile ce i-au fost atribuite în ultima perioadă sunt fără fundament. Noaptea la care se face trimitere datează de marţea precedentă, cu cinci zile înainte de meciului oficial împotriva Serbiei. Era o seară liberă autorizată de către staff-ul tehnic al echipei naţionale. Timpul meu liber îl gestionez respectând regulile impuse de meseria pe care o fac şi nu mi se pare corect ca o înfrângere să pună la îndoială profesionalismul meu", a declarat Mutu, pentru violachannel.tv.

După meciul Serbia - România, scor 5-0, s-a speculat faptul că Adrian Mutu ar putea să nu mai fie convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu din cauza escapadelor nocturne ale atacantului Fiorentinei. Înaintea partidei de la Belgrad, din preliminariile CM din Africa de Sud, Adrian Mutu a fost surprins de jurnaliştii de la Libertatea petrecând împreună cu mijlocaşul Adrian Cristea, într-un bar din Bucureşti, până la ora 03.00.

De asemenea, în timpul partidei pierdute în faţa Serbiei, scor 0-5, Mutu a primit uşor un cartonaş galben şi va fi suspendat la meciul cu Insulele Feroe, care va avea loc, miercuri, la Piatra Neamţ. Potrivit presei sportive din România, atacantul echipei Fiorentina a părăsit echipa naţională imediat după partida de la Belgrad, fără să anunţe pe nimeni din conducerea FRF sau din staful primei reprezentative, şi a plecat la Novi Sad, unde a participat la o petrecere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici