Nadal, eliminat în semifinalele turneului ATP din Buenos Aires

Rafael Nadal (29 de ani, 5 ATP), favorit 1 şi câştigător al ediţiei din 2015 a turneului argentinian, a fost învins, sâmbătă, în trei seturi, de Dominic Thiem (22 de ani, 19 ATP), favorit 5, în semifinale, informează site-ul oficial al competiţiei.

351 afișări
Imaginea articolului Nadal, eliminat în semifinalele turneului ATP din Buenos Aires

Nadal, eliminat în semifinalele turneului ATP din Buenos Aires (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Austriacul Thiem s-a impus cu 6-4, 4-6, 7-6 (4), în două ore şi 53 de minute. Thiem va juca împotriva spaniolului Nicolas Almagro (30 de ani, 72 ATP), în finala turneului pe zgură din Buenos Aires.

Nadal a obţinut 90 de puncte şi un premiu de 26.570 dolari. Câştigătorul trofeului va primi 250 de puncte şi 93.120 dolari, în timp ce finalistul se va alege cu 150 de puncte şi 49.045 dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici