Napoli: Gloria Bistriţa poate pune probleme

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, marţi, că Gloria Bistriţa este o echipă bună, chiar dacă a pierdut în prima etapă cu 0-3 partida cu Rapid, precizând că aceasta poate pune probleme echipei sale în meciul direct.

10 afișări
Imaginea articolului Napoli: Gloria Bistriţa poate pune probleme

Napoli: Gloria Bistriţa poate pune probleme (Imagine: Mediafax Foto)

"Gloria este o echipă bună, cu un antrenor capabil. Au transferat mulţi jucători, s-au întărit şi cred că vor arăta altceva faţă de meciul din Giuleşti, deşi nici atunci nu au făcut o partidă proastă, au avut însă ghinion şi Rapidul a prins o zi foarte bună. Trebuie să ne aşteptăm la o replică puternică din partea bistriţenilor. Nu cred că suntem favoriţi doar pentru că am câştigat în prima etapă, iar Gloria a pierdut net cu Rapidul", a spus Napoli.

Tehnicianul italian a explicat că pentru meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa, programat, vineri, în cadrul etapei a II-a a Ligii I, are tot lotul la dispoziţie, cu excepţia atacantului Ovidiu Stoianof, suspendat.

Nicolo Napoli este de părere că noua ediţie a Ligii I va fi foarte echilibrată, precizând că a fost impresionat de două echipe până acum.

"M-au impresionat după prima etapă CFR-ul şi Rapidul prin forţa lor de atac, dar cred că va fi un campionat foarte echilibrat. A fost deja o semi-surpriză, egalul lui Dinamo la Târgu Jiu. Sunt multe echipe care au adus străini de foarte bună calitate şi vor fi multe meciuri tari, frumoase. Noi avem mai mulţi tineri, dar nu pot spune dacă e mai uşor să lucrezi cu tineri sau cu străini, contează doar care asimilează mai uşor ce spune antrenorul", a adăugat Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici