Napoli se desprinde la 16 puncte în Serie A, înainte de derby-ul Inter - AC Milan

Napoli a ajuns duminică la a 18 victorie din Serie A, după ce a învins în etapa a 21-a pe Spezia, în deplasare. Napoletanii sunt la 16 puncte distanţe de următoarea clasată, Internaţionale Milano, care joacă duminică seara Derby della Madonnina, cu AC Milan.

371 afișări
Imaginea articolului Napoli se desprinde la 16 puncte în Serie A, înainte de derby-ul Inter - AC Milan

SSC Napoli, Facebook

Cu excepţia înfrângerii de la începutul anului, în deplasare la Inter, Napoli are doar victorii în ultimele 17 etape, ajungând după victoria de duminică la 56 de puncte în clasament.

După o primă repriză fără ocazii notabile, Kvaratskhelia a deschis scorul din penalty, la două minute după reluare, după un henţ în careu al lui Arkadiusz Reca (0-1, min 47).

Liderul clasamentului golgheterilor din Serie A, nigerianul Victor Osimhen, a mai adăugat o dublă la colecţia sa, cu care a ajuns la 16 reuşite în acest sezon.

El a marcat prima dată cu capul, pentru 0-2, în minutul 68, după care, în minutul 73 a închis tabela la 0-3, profitând de o eroare defensivă a gazdelor.

Napoli conduce autoritar clasamentul în Italia şi urmează să întâlnească în următoarele două etape pe Cremonese, pe teren propriu, şi pe Sassuolo, în deplasare, înainte de a se deplasa pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la Frankfurt.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
napoli,
spezia,
serie a

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici