Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimi de finală la CM pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, după ce a învins, joi, cu scorul de 3-1, reprezentativa Poloniei, în ultimul meci din grupa A, informează site-ul oficial al competiţiei.

176 afișări
Imaginea articolului Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimi de finală la CM pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimi de finală la CM pe echipe

Elizabeta Samara le-a învins pe Katarzyna Grzybowska, scor 3-0, şi pe Natalia Partyka, scor 3-1, Camelia Postoacă a trecut de Natalia Bajor, cu scorul de 3-2, în timp ce Bernadette Szocs a fost învinsă de Natalia Partyka, cu scorul de 3-0.

România a încheiat pe locul trei grupa A şi va întâlni, vineri, în optimile de finală, selecţionata Coreei de Sud.

Naţionala masculină de tenis de masă a României a ratat calificarea în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, deşi a învins, joi, cu scorul de 3-2, reprezentativa Portugaliei, în ultimul meci din grupa C.

Hunor Szocs l-a învins pe Diogo Carvalho, scor 3-0, dar a fost întrecut de Andre Silva, scor 2-3. Alexandru Cazacu s-a impus cu 3-1 în meciurile cu Andre Silva şi Diogo Carvalho, în timp ce Lucian Munteanu a fost învins de Joao Monteiro, cu scorul de 3-1.

România a încheiat pe locul cinci în grupa C şi va întâlni, vineri, într-un meci de clasament pentru locurile 13-24, selecţionata Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici