Negoiţă promite apartamente de 1,5 milioane de euro pentru calificarea la CM

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a declarat, marţi, că va oferi componenţilor echipei naţionale apartamente în valoare de 1,5 milioane de euro în cazul unei calificări la Cupa Mondială din 2010.

11 afișări
Imaginea articolului Negoiţă promite apartamente de 1,5 milioane de euro pentru calificarea la CM

Negoiţă promite apartamente de 1,5 milioane de euro pentru calificarea la CM

"Meciul cu Serbia este foarte important pentru echipa naţională. Am reactivat oferta făcută şi în timpul Campionatului European, şi anume un milion şi jumătate de euro în locuinţe. Rămâne valabilă această ofertă dacă se califică la Campionatul Mondial. Am vorbit cu Mircea Sandu şi este de acord. Dacă există o motivare materială, interesul va creşte. Apartamentele pe care le voi oferi fac parte dintr-un cartier cu 1700 de apartamente pe care noi l-am construit", a declarat Negoiţă.

Omul de afaceri, care a dorit preia pachetul majoritar de acţiuni al FC Rapid, a declarat că se mai gândeşte dacă îi va premia pe jucătorii dinamovişti la derbiul cu echipa giuleşteană, din cadrul etapei a XXII-a: "Sunt sponsor la Dinamo, iar la Rapid a fost o tentativă eşuată de a prelua clubul. Nu aş spune că am fost înşelat. Modul de abordare nu a fost însă adecvat la importanţa lucrurilor pe care le discutam. O să mă gândesc dacă voi face o ofertă în ceea ce priveşte o premiere a dinamoviştilor la această partidă".

Ionuţ Negoiţă a participat marţi, alături de fotbalistul dinamovist Ionel Dănciulescu şi jurnalistul Cristian Ţopescu, la o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a anunţat că s-au strâns 26.000 de euro în campania de ajutorare a unui copil, Cristian Ştefan.

Totodată, Ionel Dănciulescu a anunţat că toate încasările de la următoarele trei partide pe care Dinamo le va disputa pe teren propriu vor fi donate cu acelaşi scop.

Cristian Ştefan urmează să fie operat la o clinică din străinătate, costurile acestei intervenţii ridicându-se la aproximativ 170.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici