Neţoiu: Echipa este pe val şi sper să continue seria meciurilor bune şi cu Craiova

Finanţatorul grupării Dacia Mioveni, Gigi Neţoiu, a declarat, înaintea meciului programat sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a XXVI-a a Ligii I, cu Universitatea Craiova, că elevii lui Sorin Cârţu sunt pe val şi pot continua seria partidelor bune din ultimul timp.

7 afișări
Imaginea articolului Neţoiu: Echipa este pe val şi sper să continue seria meciurilor bune şi cu Craiova

Neţoiu: Echipa este pe val şi sper să continue seria meciurilor bune şi cu Craiova (Imagine:Mediafax Foto)

"Nu ştiu ce va fi. Sper însă ca Dacia să câştige şi să continue seria de meciuri foarte bune care a început cu partida de la Cluj. Echipa pregătită de Sorin Cârţu este pe val, a câştigat şapte puncte din nouă în ultimile trei etape. Din păcate este o absenţă importantă în echipa de la Mioveni, însă antrenorul Sorin Cârţu are variante de rezervă şi absenţa lui Stanca nu se va simţi", a spus Gheorghe Neţoiu.

Antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, Ionel Gane, este convins că tehnicianul grupării Dacia Mioveni, Sorin Cârţu, îşi va motiva jucătorii dar speră ca formaţia sa să continue seria meciurilor bune din 2008. "Sperăm să continuăm seria meciurilor bune din acest an.Va fi greu pentru că Sorin Cârţu ştie cum să-şi motiveze jucătorii, însă avem încredere în băieţi că vom veni neînvinşi de la Mioveni", a spus Ionel Gane.

Dacia Mioveni - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 18.00

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici