New England Patriots a câştigat Super Bowl 2019

New England s-a impus în partida de la Atlanta, scor 13-3, în faţa rivalilor de la Los Angeles Rams şi a cucerit Super Bowl pentru a şasea oară, precedentele succese fiind în 2017, 2015, 2005, 2004, 2002, egalând astfel recordul deţinut până acum doar de cei de la Pittsburgh Steelers.

154 afișări
Imaginea articolului New England Patriots a câştigat Super Bowl 2019

New England Patriots a câştigat Super Bowl 2019

Tom Brady este starul numărul unu din fotbalul american. El şi-a condus echipa spre al şaselea trofeu, tot atâtea şi pentru el trecute în palmares.

Acum a fost ediţia cu numărul 53 a Super Bowl, una în care s-au înregistrat cele mai puţine puncte, "performanţa" precedentă datând din 1973 atunci când scorul a fost de 14-7 în favoarea lui Miami Dolphnis în faţa trupei din Washington, Redskins. Un alt "minus" pentru fanii de la Super Bowl 2019 a fost că au văzut live un singur touchdown. Pe arena din Atlanta au fost prezenţi peste 70.000 de suporteri, o asistenţă mai redusă ca la finala Cupei MLS de fotbal, când în tribune au fost peste 73.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici