Nicoleta Grasu:Competiţia pentru cel mai bun atlet se dă între doi mari sportivi, eu şi Marian Oprea

Nicoleta Grasu, specialistă în proba de aruncare a discului, a declarat, vineri, că din 2007 competiţia pentru cel mai bun atlet al anului se dă între "doi mari sportivi", ea şi triplusaltistul Marian Oprea.

7 afișări

"Competiţia pentru cel mai bun atlet al anului se dă între doi mari sportivi, eu şi Marian Oprea. Cine aduce medalia, ăla ia titlul de atletul anului. Asta e, momentan în România ori eu, ori el suntem primii. Să ne ţină Dumnezeu să o ţinem tot aşa. Un an el, un an eu, din 2007 ne schimbăm locurile. Presiune este, pentru că dacă nu facem noi performanţă, ce aşteptări să mai aibă ceilalţi sportivi?! Ei spun că dacă Marian şi cu Nicoleta nu fac performanţă, ce aşteptări să aibă de la noi? Atunci trebuie noi să le arătăm şi să le dăm oxigen", a spus Grasu.

Nicoleta Grasu, care a primit, vineri, cu ocazia Adunării Generale Ordinare a FRA, titlul pentru cea mai bună atletă în 2010, a fost recompensată şi cu "Meritul Sportiv Clasa I" din partea Administraţiei Prezidenţiale.

Atleta a precizat că anul acesta nu va participa la multe concursuri, deoarece se concentrează pe Jocurile Olimpice de la Londra. "Anul ăsta va fi un an mai mult de relaş. Nu acest an e important pentru mine, ci 2012. La orice invitaţie şi concurs pe bani, mă voi duce, pentru că în primul rând pentru asta muncim, pentru bani, nu doar pentru glorie, tablouri şi diplome. Primul concurs din acest an va fi la Roma la Diamond League. Nu vreau să mă duc la Shanghai pe 15 mai, pentru că nu vreau să schimb fusul orar, aşa că mă duc la Roma pe 26 mai", a precizat Grasu.

În cadrul aceleaşi Adunări, fostul preşedinte al FRA, Iolanda Balaş-Soter a primit trofeul Asociaţiei Europene de Atletism pentru întreaga activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici