Nicoleta Grasu şi Liliana Popescu premiate după Cupa Europei

Federaţia Română de Atletism va premia cu 1000 de euro pe atleta Nicoleta Grasu (aruncarea discului) şi cu 500 de euro pe semifondista Liliana Popescu, pentru performanţele realizate la sfârşitul săptămânii trecute, la Cupa Europei, Liga I, competiţie desfăşurată pe Stadionul Olimpic din Istanbul.

146 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Grasu şi Liliana Popescu premiate după Cupa Europei

Liliana Popescu (Imagine: Mediafax Foto)

Cele două atlete au reuşit să obţină cele mai bune rezultate în cadrul tuturor grupelor valorice ale întrecerii. În plus, Nicoleta Grasu a stabilit, sâmbătă, cea mai bună performanţă mondială a sezonului, cu o aruncare care a măsurat 66,51 m.

Liliana Popescu a fost cronometrată în 2:00:50, în proba de 800 m.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici