Norbert Trandafir a ratat calificarea în finală la 50 metri liber, la Jocurile Olimpice de la Londra

Sportivul Norbert Trandafir a ratat, joi, calificarea în finala probei de 50 de metri liber din cadrul concursului de nataţie de la Jocurile Olimpice de la Londra.

215 afișări
Imaginea articolului Norbert Trandafir a ratat calificarea în finală la 50 metri liber, la Jocurile Olimpice de la Londra

Norbert Trandafir a ratat calificarea în finală la 50 metri liber, la JO de la Londra (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Norbert Trandafir a luat startul în cea de-a doua semifinală, pe culoarul opt, încheind cursa cu timpul de 22.30 secunde, pe poziţia a 8-a.

În finala de sâmbătă s-au calificat primii opt clasaţi, printre care nu s-a numărat şi Norbert Trandafir, ultimul timp de calificare în finală fiind 21.88 secunde.

În serii, înotătorul român a fost pe locul 15 la general, cu timpul de 22.22 secunde.

Trandafir nu a trecut de serii la 100 de metri liber, la fel ca Alexandru Coci (200 metri fluture), Dragoş Agache (100 metri bras) şi Camelia Potec (200, 400 şi 800 de metri liber).

Delegaţia României la nataţie şi-a încheiat participarea la JO de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici