Novak Djokovici l-a învins pe Nadal şi a câştigat finala de la US Open

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul unu mondial, a câştigat, luni, turneul US Open, al treilea trofeu de Grand Slam din acest an, învingându-l, în finala de la Flushing Meadows, pe spaniolul Rafael Nadal.

152 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici l-a învins pe Nadal şi a câştigat finala de la US Open

Novak Djokovici l-a învins pe Nadal şi a câştigat finala de la US Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici (24 de ani) s-a impus în faţa numărului doi mondial cu scorul de 6-2, 6-4, 6-7 (3/7), 6-1, după un meci care a durat aproximativ patru ore.

Acesta este primul trofeu US Open din carieră pentru Djokovici, care a mai câştigat în acest an turneul Australian Open şi Wimbledon. Din palmaresul jucătorului de 24 de ani lipseşte acum doar turneul de la Roland Garros.

Pentru Djokovici victoria de luni a însemnat a 64-a victorie din acest sezon, când a mai înregistrat două înfrângeri, şi al zecelea turneu câştigat în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici