Nu vom fi tăcuţi! Echipele din NBA îşi unesc forţele la reluarea sezonului în semn de solidaritate cu protestele Black Lives Matter

  • Echipele din NBA au purtat tricouri Black Lives Matter înainte de startul partidelor
  • Jucătorii au îngenuncheat la cântarea imnului naţional în semn de solidaritate cu mişcarea anti-rasism
  • NBA a revenit după suspendarea sezonului în luna martie
176 afișări
Imaginea articolului Nu vom fi tăcuţi! Echipele din NBA îşi unesc forţele la reluarea sezonului în semn de solidaritate cu protestele Black Lives Matter

Sursa foto: profimedia

Echipele din NBA au purtat tricouri Black Lives Matter, au ţinut camul plecat şi au lăsat un genunchi în pământ la intonarea imnului naţional al Statelor Unite. Liga a revenit în prim plan pentru prima dată de la suspendarea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus în luna martie.

Antrenorii şi arbitrii s-au alăturat jucătorilor de la Utah Jazz, New Orleans Pelicans, Los Angeles Lakers şi Clippers, pentru a protesta împotriva discriminării rasiale şi a abuzurilor de putere făcute de poliţie.

Black Lives Matter a fost scris pe terenurile de joc din bula securizată din Orlando, unde meciurile se vor desfăşura şi sezonul se va încheia.

„Nu vom fi tăcuţi”, a spus baschetbalistul lui Portland Trail Blazers, Damian Lillard, într-un videoclip filmat înaintea meciurilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici