VIDEO  O crevasă se deschide în timpul coborârii unui schior: imaginile sunt înfiorătoare

Momente de panică pentru un schior care a reuşit să filmeze exact momentul în care a căzut într-o crevasă care s-a deschis brusc sub el în timp ce schia în Alpii elveţieni.

1496 afișări
Imaginea articolului O crevasă se deschide în timpul coborârii unui schior: imaginile sunt înfiorătoare

O crevasă se deschide în timpul coborârii unui schior: imaginile sunt înfiorătoare

În videoclipul filmat se ved cum, traversând o zonă pe muntele Meije, în câteva secunde s-a trezit căzând în întuneric.

Din fericire, având în vedere experienţa sa uriaşă, a reuşit să oprească alunecarea şi apoi a fost tras de prieteni cu o frânghie şi cu un ham.

Videoul, postat pe contul de Instagram lespowtos, a lăsat multă lume cu gura căscată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Les Powtos (@lespowtos)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici