O firmă care vinde medicamente a dat în judecată Poli Iaşi pentru o datorie de 16.500 de lei

Reprezentantul firmei Mediplus Exim SRL, Robert Popescu, a declarat, joi, că a solicitat magistraţilor de la Judecătoria Iaşi să admită executarea clubului Poli Iaşi pentru o datorie în valoare de16.500 de lei.

52 afișări

"Am solicitat Judecătoriei Iaşi să admită executarea clubului Poli Iaşi pentru suma de 16.500 de lei, reprezentând contravaloarea unor facturi de vânzare a unor produse farmaceutice, precum şi dobânda legală aferentă şi cheltuielile judiciare pricinuite de acest proces. În perioada 11 mai - 31 iulie 2006, am livrat o serie de produse către clubul Poli Iaşi, iar facturile emise de noi au fost acceptate la plată, dar nu au mai fost achitate. În acest caz există deja o decizie judecătorească, prin care SC Fotbal Club Politehnica Iaşi SA trebuie să plătească suma amintita. Primul termen al acestui litigiu a fost stabilit pentru data de 7 aprilie", a declarat Robert Popescu.

În februarie 2010, clubul Poli Iaşi a mai fost dat în judecată de o companie farmaceutică, Ropharma SA, care a solicitat judecătorilor să oblige clubul de fotbal la plata a 30.000 de lei, pentru produsele farmaceutice furnizate timp de aproape doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici