O nouă delegare pentru arbitrii români în preliminariile Campionatului Mondial de futsal din 2024

Futsalul românesc va fi reprezentat de o nouă echipă de arbitri în cadrul etapei a V-a a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2024, informează frf.ro.

127 afișări
Imaginea articolului O nouă delegare pentru arbitrii români în preliminariile Campionatului Mondial de futsal din 2024

O nouă delegare pentru arbitrii români în preliminariile Campionatului Mondial de futsal din 2024

Astfel, partida din cadrul grupei a XII-a dintre Germania şi Letonia va fi condusă de ieşeanul Vlad Ciobanu alături de piteşteanul Liviu Chiţa, al treilea oficial fiind desemnat Laurenţiu Deaconu, din Bucureşti.

Cronometror pentru această întâlnire va fi germanul Florian Schreiber. Pentru acest meci, observator pentru arbitri a fost delegat Elchin Samadli (Azerbaidjan), iar oficial de joc din partea forului organizator Sergio Lopez Andujar Alonso (Spania).

Jocul se va disputa pe data de 3 martie 2023, cu începere de la ora 20.00 în Sala ”Halle Sport” din Bielefeld (Germania).

Vlad Ciobanu se află deja la al treilea joc arbitrat în grupele preliminare pentru calificarea la Campionatul Mondial, după ce anul trecut a fost delegat la partidele Norvegia – Serbia şi Croaţia – Israel, de fiecare dată avându-i alături pe Bogdan Hanceariuc şi Liviu Chiţa.

De asemenea, la începutul acestui an, ieşeanul Bogdan Hanceariuc a fost delegat la turneul de calificare (etapa preliminară) pentru Campionatul European de Juniori (U19), oficiind la jocuri din cadrul grupei A unde au participat Anglia, Malta, Lituania şi Estonia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici