Oficial: Dorival Junior este noul antrenor al naţionalei de fotbal a Braziliei

Decizia a fost luată după demiterea lui Fernando Diniz, astfel că actualul antrenor din Sao Paulo ajunge pe banca multiplei campioane mondiale.

71 afișări
Imaginea articolului Oficial: Dorival Junior este noul antrenor al naţionalei de fotbal a Braziliei

Dorival Junior

A venit şi anunţul oficial din partea Federaţiei braziliene de Fotbal: noul antrenor al naţionalei va fi Dorival Junior.

După ce varianta Carlo Ancelotti a picat, cel ales este fostul antrenor de la Flamengo şi actual tehnician de la Sao Paulo. El va lua locul lui Diniz, instalat interimar pe banca naţionalei şi înlocuit după doar 6 luni şi 6 meciuri jucate.

Dorival Junior va fi noul antrenor al naţionalei Braziliei, anunţase clubul pe 7 ianuarie 2024, după ce Diniz a fost demis de la cârma pentacampioanei lumii, în urma unui şir de eşecuri.

„Este un vis personal devenit realitate”, a declarat antrenorul câştigător al Copa do Brasil din 2023, într-o declaraţie postată de Sao Paulo pe platforma X.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici