Ogăraru: Sper să fie un retur mai bun decât turul

Fundaşul dreapta al echipei Steaua, George Ogăraru, a declarat, joi, după vizita medicală de la începutul anului, că Steaua va reuşi un retur mai bun de campionat pentru că meciurile importante din Liga I le dispută pe teren propriu.

13 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: Sper să fie un retur mai bun decât turul

Ogăraru: Sper să fie un retur mai bun decât turul (Imagine: Mediafax Foto)

"Aştept să văd cum o să fie anul ăsta. Acum e doar începutul de an. Sper să fie un retur mai bun decât turul. Aşteptăm să vedem ce o să fie. Avem perioada de pregătire, o să ne antrenăm doar pentru câştigarea campionatului. Contează foarte mult că o să jucăm meciurile importante pe teren propriu. Derbiurile mari le avem pe Ghencea şi cred că pentru noi acest lucru va fi benefic. Sunt sigur că suporterii vor fi alături de noi în retur", a precizat Ogăraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici