Ogăraru: Unirea Urziceni poate să ne surprindă în acest an

Fundaşul dreapta al echipei Steaua, George Ogăraru, a declarat, marţi, că formaţia Unirea Urziceni, aflată pe locul doi al clasamentului Ligii I, ar putea să aibă acelaşi traseu ca şi gruparea CFR Cluj sezonul trecut, când a câştigat campionatul, informează site-ul oficial al "roş-albaştrilor".

11 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: Unirea Urziceni poate să ne surprindă în acest an

Ogăraru: Unirea Urziceni poate să ne surprindă în acest an

"Lupta pentru titlu în acest sezon va include mai multe echipe decât până acum. Cei de la Urziceni merită apreciaţi pentru ceea ce au făcut până acum, iar Timişoara este o echipă foarte puternică. Aşa cum CFR a fost surpriză sezonului trecut, aşa poate să ne surprindă Unirea în acest an", a spus George Ogăraru.

Fundaşul stelist îşi doreşte să cucerească titlul în România cu Steaua pentru a se întoarce apoi în Olanda, la Ajax, formaţia de care aparţine, cu medalia de campion la gât. "Personal, consider că trebuie să te motivezi la maxim întotdeauna, dacă doreşti să-ţi îndeplineşti obiectivele. Ce motivaţie mai mare poţi avea ca fotbalist român decât să obţii titlul de campion şi să te califici în UEFA Champions League. Îmi doresc foarte mult să câştig campionatul, deoarece vreau să plec înapoi la Ajax cu medalia de gât. Nu cred că această performanţă i-ar impresiona pe cei de la Amsterdam şi nici nu îmi doresc asta", a mai spus Ogăraru.

George Ogăraru este încântat de condiţiile de cantonament de la Oliva Nova, Spania. "Mă simt foarte bine în acest cantonament. Vremea este excelentă, terenurile sunt foarte bune şi asta ne da chef de antrenamente. Sper să ne pregătim cât mai bine, deoarece ne aşteaptă un retur greu. În Olanda, pauză de iarnă durează aproximativ 15 zile şi pe final de sezon se observă oboseală acumulată. Acolo antrenamentele sunt mai scurte, dar mai intense şi consider că sistemul de pauză prelungită din România este binevenit. Avem ocazia să ne odihnim atât fizic, cât şi psihic. Sper că acest retur să fie şi mai bun decât cel de anul trecut", a precizat Ogăraru.

Fundaşul consideră că orice achiziţie va realiza Steaua, se va crea o concurenţă benefică în rândul jucătorilor "roş-albaştri". "Pantelis Kapetanos ne-a ajutat foarte mult în tur, deşi nu a jucat de la început şi de aceea consider că nu este corect faţă de el să vorbim despre venirea unui alt atacant. Orice concurenţă este benefică echipei", a explicat Ogăraru.

George Ogăraru este convins că formaţia Steaua va fi sprijinită de suporteri în returul Ligii I. "Mă aştept ca sprijinul suporterilor în retur să fie pe măsură evoluţiei pe care o vom avea noi, adică diametral opusă faţă de cea din prima parte a sezonului. Tocmai de aceea, sper ca jocul nostru să-i influenţeze pozitiv, deoarece avem nevoie de ei", a concluzionat Ogăraru.

În cea de-a doua zi a cantonamentului de la Oliva Nova, steliştii au efectuat un antrenament de la ora 10.00 compus din două părţi, lucru la sala de forţă şi o şedinţă pe terenul de antrenament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici