Oraşele rămase în cursa pentru organizarea JO de iarnă din 2022

Oraşele Beijing (China), Oslo (Norvegia) şi Alma-Ata (Kazahstan) au rămas în cursa pentru organizarea ediţiei din 2022 a Jocurilor Olimpice de Iarnă a anunţat, luni, Comitetului Internaţional Olimpic, informează AFP.

79 afișări
Imaginea articolului Oraşele rămase în cursa pentru organizarea JO de iarnă din 2022

Beijing, Oslo şi Alma-Ata au rămas în cursa pentru organizarea JO de iarnă din 2022 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele trei oraşe au rămas în cursă, după ce Cracovia (Polonia), Stockholm (Suedia) şi Lvov (Ucraina) s-au retras.

"Aceste trei oraşe au abordări complet diferite în ceea ce priveşte moştenirea, bugetul, infrastructura, însă toate ne-au impresionat", a declarat preşedintele CIO, neamţul Thomas Bach.

Oraşul gazdă va fi anunţat la 31 iulie 2015, după congresul CIO care va avea loc la Kuala Lumpur (Malaysia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici