Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, în Liga I

Formaţia Oţelul Galaţi a pierdut, scor 0-1 (0-0), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a VII-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, în Liga I

Atanactul Cristi Bud (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golul echipei oaspete a fost marcat de Cristian Bud '83.

În minutul 83, atacantul echipei din Mediaş, Bud, a înscris cu un şut din interiorul careului, după o pasă venită de pe partea stângă de la Pârvulescu.

Oţelul: 12. Kolev - 3. Rîpă, 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 7. L. Iorga (15. Ibeh '68), 30. G. Paraschiv, 5. Golocevac (23. Sălăgeanu '46) - 19. Nkongue (9. Axente '78). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Gaz Metan Mediaş: 30. Buchta - 20. Nohai, 19. Lazăr, 15. Hoban, 23. Marovici (8. Buzean '46) - 21. Todea, 7. Kubala - 5. A. Munteanu (16. Zaharia '80), 27. Eric (3. M. Radu '84), 22. Pârvulescu - 10. Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Neagu '55, Paraschiv '70, Sârghi '75 / Kubala '62, Nohai '76.

Partida de la Galaţi a fost arbitrată de o brigată formată din Victor Berbecaru (central), Sebastian Stoianov şi Mircea Orbuleţ (asistenţi), Andrei Chivulete (rezervă). Observatori la acest joc au fost delegaţi Pavel Peniu şi Stan Prodan.

La meciul de la Galaţi au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Pustai: Nu putem spune că este o victorie nedreaptă

Tehnicianul Cristian Pustai a declarat că victoria obţinută de Gaz Metan Mediaş nu este una nemeritată chiar dacă succesul echipei sale a venit pe final.

"A fost un joc echilibrat între două echipe ce îşi doreau victoria şi de aceea a fost un joc pe contre. Din fericire pentru noi am ieşit victorioşi. Nu putem spune că este o victorie nedreaptă pentru că aşa este în fotbal, învingătorul ia totul. Şi noi am fi putut spune după jocul cu Steaua că am pierdut pe nedrept, dar în fotbal trebuie să ai şi noroc", a punctat Pustai.

Preşedintele clubului din Mediaş, Ioan Horoba, a precizat că şi prin acest succes Gaz Metan a demonstrat că evoluează "pe drept" în prima ligă: "Sunt foarte bucuros pentru victoria de astăzi, obţinută pe un teren pe care se câştigă foarte greu. Cred că şi prin victoria de astăzi demonstrăm că Mediaşul joacă pe drept în Liga I".

Dorinel Munteanu: Nu îmi dau demisia decât dacă acest lucru îmi va fi cerut de Marius Stan

Tehnicianul echipei Oţelul, Dorinel Munteanu, căruia i-a fost cerută demisia de o parte a fanilor gălăţeni după meciul pierdut cu Gaz Metan Mediaş, a declarat că va renunţa la funcţie decât dacă acest lucru îi va fi cerut de directorul general Marius Stan.

"Despre demisie vă spun că nu voi demisiona, decât dacă acest lucru îmi va fi cerut de Marius Stan", a precizat Munteanu, în conferinţa de presă de la finalul jocului de sâmbătă.

După meciul Oţelul - Gaz Metan, în curtea stadionului din Galaţi s-a adunat un grup de suporteri care l-a susţinut pe Dorinel Munteanu, dar a scandat împotriva propriilor jucători pe care i-a numit "mercenari". "Dorinel nevinovat, jucătorii l-au trădat", a fost una din scandările fanilor.

Munteanu a adăugat că înfrângerea echipei sale este nemeritată, având în vedere ocaziile avute de Oţelul: "Am avut foarte mare ghinion. Este incredibil cât putem rata în faţa porţii. În afară de gol, oaspeţii nu ne-au mai pus în situaţii dificile. Din păcate publicul nu îşi ajută echipa, suporterii dacă vor să strige să o facă împotriva mea, nu a echipei. Mă aşteptam ca după victoria de la Dinamo să fim susţinuţi, pentru că avem mare nevoie de susţinerea publicului. Poate este o soluţie să jucăm doar în deplasare".

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, s-a arătat dezamăgit de acest insucces al gălăţenilor.

"Ţinând cont de numărul de ocazii acest rezultat este nedrept, dar atunci când nu eşti concentrat pe deplin, fotbalul te pedepseşte. Suntem într-o poziţie delicată şi din păcate am revenit în situaţia în care eram înaintea de victoria de la Dinamo. Ne este foarte greu să jucăm pe teren propriu şi din cauză că publicul pune o presiune mare, iar noi avem în componenţă jucători foarte tineri. Nu vor urma alte sancţiuni la echipă, sper ca ei să se revanşeze încă din meciul de miercuri din Cupa României (n.r. - cu Unirea Alba Iulia)", a menţionat Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici