Oţelul s-a îndoit la Arad, după cinci meciuri fără înfrângere. UTA, fruntaşă în play-out

  • UTA Arad s-a impus cu 3-1 (0-0) în confruntarea de joi cu Oţelul Galaţi, în etapa a 6-a, intermediară, a play out-ului Superligii la fotbal masculin.
  • Până la meciul dintre FC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti, UTA Arad e lideră în play-out.
  • Toate golurile au fost marcate în repriza secundă.
231 afișări
Imaginea articolului Oţelul s-a îndoit la Arad, după cinci meciuri fără înfrângere. UTA, fruntaşă în play-out

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

Neînvinsă de cinci etape, cu patru victorii şi o remiză, echipa lui Dorinel Munteanu a jucat la Arad cu speranţa de a-şi păstra locul de lideră în play out. După o primă repriză fără goluri, dar cu câte două ocazii importante la fiecare poartă, printre care şi un gol anulat gălăţenilor pe motiv de offside, partea a doua a fost mult mai productivă din perspectiva reuşitelor.

Gazdele au dominat în întregime repriza secundă, Omondi deschizând scorul în minutul 62, din pasa lui Luckassen, după o pătrundere în viteză şi un şut la colţul lung, cu care l-a învins pe portarul Pap.

Cei doi au făcut schimb, Omondi servindu-l pe Luckassen, în careul mic, de unde acesta a majorat scorul la 2-0, în minutul 78.

Omondi şi-a pus din nou numele pe lista pasatorilor decisivi, acesta trimiţând o minge lungă în faţa careului, de unde rezerva Rareş Pop a marcat pe lângă Pap, în minutul 81.

Oţelarii şi-au salvat onoarea cu un gol marcat în minutele suplimentare de joc, Cisotti primind o minge în faţa porţii, de unde l-a învins pe Kucher, cu ajutorul unei devieri norocoase a unui fundaş advers.

UTA Arad face 31 de puncte şi până la finalul meciului dintre FC Hermannstadt şi Petrolul Ploieşti, va ocupa prima poziţie în play out.

Oţelul Galaţi e pe locul doi (8 la general), cu 30 de puncte şi joacă în etapa viitoare cu FC Hermannstadt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici