Paraschiv: Putem obţine punct sau puncte la Steaua

Căpitanul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, a declarat, joi dimineaţă, că el şi coechipierii săi sunt încrezători că pot obţine un rezultat de egalitate sau chiar o victorie în partida din deplasare cu Steaua.

18 afișări
Imaginea articolului Paraschiv: Putem obţine punct sau puncte la Steaua

Paraschiv: Putem obţine punct sau puncte la Steaua (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci foarte greu. Toate partidele contra Stelei sunt grele, însă plecăm încrezători şi vom încerca să jucăm foarte bine pentru a ne atinge obiectivul: punct sau puncte. Nu ne gândim la cupe europene sau altceva, suntem concentraţi să dăm ce-i mai bun din noi la partida cu Steaua. Ce va fi apoi, vom vedea. Jucăm şi pentru Dorinel şi pentru noi şi pentru toţi gălăţenii, pentru că asta ne este meseria şi trebuie să facem acest lucru cu plăcere", a spus Paraschiv la plecarea spre Bucureşti.

Echipa antrenată de Dorinel Munteanul a părăsit, joi dimineaţă, Galaţiul şi se va caza la centrul sportiv de la Mogoşoaia, acolo unde are programat şi un antrenament în cursul serii. Antrenorul Dorinel Munteanu nu are nicio problemă de lot, toţi jucătorii fiind apţi pentru meciul cu Steaua.

Partida dintre Steaua Bucureşti şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXI-a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici