Partida Farul Constanţa-Universitatea Craiova se joacă cu casa închisă

Partida dintre Farul Constanţa şi Universitatea Craiova, programată sâmbătă, de la ora 20.30, se joacă cu casa închisă.

404 afișări
Imaginea articolului Partida Farul Constanţa-Universitatea Craiova se joacă cu casa închisă

Partida Farul Constanţa-Universitatea Craiova se joacă cu casa închisă

„Partida dinte Farul Constanţa şi Universitatea Craiova din etapa a 3-a a play-off-ului Superligii se va desfăşura cu casa închisă! Pe această cale îi anunţăm pe toţi suporterii care nu şi-au putut achiziţiona bilete la această partidă că nu vor exista case de bilete deschise la stadion”, a transmis clubul Farul Constanţa.

Partida va fi arbitrată la centru de Adrian Cojocaru.

Meciul este programat sâmbătă de la ora 20.30 pe stadionul Academia Gheorghe Hagi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici