Patrick Mouratoglou şi-a anunţat sprijinul pentru Simona Halep

Antrenorul Patrick Mouratoglou a anunţat sâmbătă, pe Instagram, că o susţine pe Simona Halep 100%.

729 afișări
Imaginea articolului Patrick Mouratoglou şi-a anunţat sprijinul pentru Simona Halep

Patrick Mouratoglou şi-a anunţat sprijinul pentru Simona Halep

„Te sprijin 100% în această luptă Simona. Până la capăt”, a scris antrenorul pe Instagram.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

Simona Halep a anunţat că începe cel mai greu meci din viaţa sa, acela de a demonstra adevărul.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunţată că am fost testat pozitiv la o substanţă numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare şoc din viaţa mea. De-a lungul carierei mele, ideea de a trişa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată, deoarece este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată”, spune Simona Halep.

Halep mai spune că va lupta „până la capăt” pentru a dovedi că nu a luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă şi are încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la iveală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici