Patronul FC Braşov pleacă în Spania pentru a fi alături de echipă

Preşedintele grupării FC Braşov, Dinu Gheorghe, s-a declarat bucuros că patronul Ioan Neculaie se va deplasa în cantonamentul din Spania pentru a fi alături de echipă.

96 afișări
Imaginea articolului Patronul FC Braşov pleacă în Spania pentru a fi alături de echipă

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit că vine şi el să fie alături de băieţi. Este foarte important în orice domeniu, şi deci şi la o echipă, ca patronul să petreacă uneori momente în echipă. Nu strică să stea cu noi două - trei zile, să vadă meciurile live. Cu siguranţă asta va conta enorm pentru băieţi. Este important să fim uniţi cu toţii şi pot spune că mă bucur că Ioan Neculaie se va afla în Spania cu noi", a subliniat Dinu Gheorghe.

Preşedintele Dinu Gheorghe şi patronul Ioan Neculaie vor pleca, miercuri la prânz, spre Oliva Nova, acolo unde echipa se va afla în cantonament până duminică. Cei doi oficiali vor asista la ultimele două meciuri de verificare pe care FC Braşov le mai are de susţinut, joi, cu Wisla Cracovia şi vineri cu Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici