Patru echipe din România în grupele Ligii Europa

Formaţiile FC Timişoara, CFR Cluj, Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti sunt cele patru echipe din România care au obţinut accesul în ediţia 2009/2010 a grupelor Ligii Europa.

116 afișări
Imaginea articolului Patru echipe din România în grupele Ligii Europa

Patru echipe din România în grupele Ligii Europa

FC Timişoara a obţinut calificarea directă  în grupele Ligii Europa după ce a fost eliminată, miercuri, în play-off-ul Ligii Campionilor, cu scorul general de 0-2, în întâlnirea cu formaţia germană VfB Stuttgart.

Echipa CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia bosniacă FK Sarajevo, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Dinamo Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, în urma executării loviturilor de departajare, formaţia cehă Slovan Liberec, cu scorul de 12-8 (3-0, 3-0, 1-0), în manşa retur a play-off-ului competiţiei. În tur, Dinamo a pierdut pe teren scor 0-2, însă, din cauza incidentelor în care au fost implicaţi fanii dinamovişti, UEFA a decis ca gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să piardă meciul la "masa verde" cu scorul de 0-3.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia irlandeză Saint-Patrick's Athletic, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa va avea loc loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici