Pedeapsa primită de Neil Shipperley, fost fotbalist în Premier League, după ce a fost prins masturbându-se în public

Neil Shipperley (45 de ani), fost fotbalist în Premier League, a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunităţii de către tribunalul din Uxbridge pentru masturbare în public şi tentativă de agresiune sexuală asupra a două persoane de sex feminin.

424 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de Neil Shipperley, fost fotbalist în Premier League, după ce a fost prins masturbându-se în public

Sursa FOTO: Profimedia Images

Potrivit Sky, incidentul a avut loc în Londra, la data de 17 septembrie, când Shipperley conducea şi a decis să oprească maşina şi să deschidă geamul în faţa unei mame şi a fiicei sale de 16 ani. Procurorul Shaan Sethi susţine că femeia i-a mulţumit fostului fotbalist pentru că le-a lăsat să treacă, însă "ele au observat că îşi ţinea penisul în mână şi se uita direct la ele".

Victimile au plecat de lângă maşina sa, însă Shipperley "a început să le urmărească, de data aceasta masturbându-se. În timpul în care mama suna la Poliţie, ele au văzut că bărbatul a parcat maşina între două autobuze de pe stradă, masturbându-se în timp ce le privea pe cele două".

Femeia a susţinut că se simte "dezgustată" de cele întâmplate, iar "scopul său a fost de a ne intimida, de a ne viola, de a ne şoca şi speria". Mama a continuat spunând: "Fata mea de 17 ani a fost îngrozită, mă tot întreba ce s-ar fi întâmplat dacă era singură şi eu nu eram cu ea".

La prima înfăţişare de la tribunalul din Londra, fostul fotbalist şi-a recunoscut vinovăţia, prezentăndu-şi scuzele şi spunând că se simte "supărat, jenat, ruşinat şi că are remuşcări". Avocatul lui Shipperley a susţinut că acesta a avut mai multe probleme personale, care au inclus moartea tatălui său, dependenţa de jocurile de noroc şi datorii semnificative.

Pe lângă condamnarea la 12 luni de muncă în folosul comunităţii, care include 20 de zile petrecute într-un program de reabilitare, Shipperley va plăti o sumă totală de 375 de lire sterline.

Neil Shipperley este un fost atacant englez, care a evoluat la echipe precum Chelsea, Watford, Southampton, Crystal Palace, Nottingham Forest, Barnsley sau Sheffield United. Cariera lui s-a încheiat în 2007.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici